информации и новини

во овој дел во вид на блог се објавуваат сите информации од јавен карактер
Предмети филтрирани според датум: Февруари 2019
Понеделник, 25 Февруари 2019 18:25

завршна сметка 2018

завршна сметка 2018 на училиштето во учебната 2018/2019 година.

Почитувани завршна сметка на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

Објавено во информации и новини
локација

ул.Цветан Димов бр.1
1430 Кавадарци Р. Македонија

земи насоки
контакт телефони

тел: 043 411 837
факс:043 411 837

Email: info@ougd-kav.org
работно време

понеделник - петок: 07:30ч. - 17:30ч.
сабота и недела - е-маил контакт

недела и празници - не работиме!