Испечатете ја страната
Понеделник, 25 Февруари 2019 18:25

завршна сметка 2018

Напишано од
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

завршна сметка 2018 на училиштето во учебната 2018/2019 година.

Почитувани завршна сметка на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

 

Прочитајте 662 times Последен пат изменето на Понеделник, 25 Февруари 2019 18:30